TFF 1. Lig’de mücadele eden Bursaspor Kulübü, kalan mücadelelerin hazırlıklarına yoğun bir tempo ile devam ediyorlar. Yeşil beyazlılar Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yaptıkları antrenmanla, mücadelelerden galibiyetle ayrılmanın hedefini ediniyorlar.
TFF 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor ekibi, koronavirüs salgını sonrasında tekrar başlayacak olan maçların hazırlıklarını sürdürüyor. Tecrübeli Teknik Direktör İbrahim Üzülmez gözetiminde idmana çıkan yeşil beyazlılar, çalışmalarını ise Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yaptı.
Akşam saatlerinde gerçekleştirilen idmanla, 19 Haziran’da başlayacak olan maçların hazırlıklarını sürdüren Bursa ekibi, uzun süre verilen aranın acısını çıkartmaya çabalıyor. Tecrübeli teknik adam İbrahim Üzülmez gözetiminde çalışan Bursa ekibi, idmanına ise ısınma hareketleri ile başladı.
Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nda yapılan idmanda ısınma hareketlerinin ardından, ekibin ikiye ayrıldığı görüldü. 35’er dakikalık antrenman maçı yapan Bursa temsilcisi, şampiyonluğu kimseye kaptırmamak için çabalarını sürdürdü.
Kazanan Beyaz Takım Oldu
Kalan 6 haftalık süreçte, galibiyetle dönmeyi hedefleyen yeşil beyazlılarda ikiye ayrılan grupta ise beyaz takımın 3-1 galip geldiği öğrenildi. Beyaz takımda golleri atanlar ise Ali Akman, Kerem Can Akyüz ve Selçuk Şahin oldu.
Öte yandan antrenman maçından mağlup ayrılan yeşil beyazlı takımın tek golü ise Özer Hurmacı’ndan geldi.
Bursaspor bugün yapılacak antrenmanla çalışmalarına devam edecek.
Güncel Yazılar
- Sakaryaspor Erzurumspor Deplasmanından Üç Puanla Dönüyor
- Galatasaray’da Beklenmedik Gomis Krizi
- Çaykur Rizespor 5 – 3 Gençlerbirliği
- Galatasaray Savunmadaki Başarısıyla Dikkat Çekiyor
- Cenk Tosun Beklentilerin Üzerinde Bir Performans Ortaya Koyuyor
- Beşiktaş’ın Kaptanı Cenk Tosun
- Kayserispor 3 – 1 Ümraniyespor
- Galatasaray’a Başarıyı Getiren Etkenler
- Sakaryaspor Manisa FK’yı Rahat Geçti
- Andrea Pirlo İle Fatih Karagümrük Yenilmiyor
- Manisa Fk 2 – 1 Gençlerbirliği
- Altınordu 5 – 2 Denizlispor
- Arda Güler Son Yılların En Çok Gelişim Gösteren Futbolcusu Oldu
- Macaristan Bulgaristan Engelini Rahat Bir Şekilde Aştı
- Slovakya 0 – 0 Lüksemburg
- Kosova – İsrail Maç Sonucu
- Fenerbahçe Forvetleri Sayesinde Lige Tutundu
- Mesut Özil Noktayı Koydu
- Rıza Çalımbay Süper Lig Tarihine Geçmeyi Başardı
- Bundesliga Ekibi Bakasetas’ı Gözüne Kestirdi