TFF 1. Lig’de mücadele eden Bursaspor Kulübü, koronavirüs sebebiyle verilen aranın ardından, ilk oyununu Keçiörengücü ile gerçekleştirmişti. Başkent ekibine karşı 1-0 skorla mağlup olan yeşil beyazlıların tecrübeli Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ise oyun ardından açıklama yaptı.
TFF 1. Lig’in 29’uncu hafta mücadelesinde Keçiörengücü ile kozlarını paylaşan Bursaspor ekibi, mücadeleden 1-0 mağlup ayrıldı. Yenilgi sonrası konuşan Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, iki takımın da pozisyonunun olmadığını ifade ederek golü atanın kazanacağı bir maç olduğunu ekledi.
Hayal Kırıklığı İle Sonuçlandı
Şampiyonluk için mücadele eden ve bu yolda ise önemli bir puanı kaybeden Bursaspor’un yenilgisinin ardından konuşan teknik adam, üzgün olduklarını ekledi. Kazanmak istedikleri bir müsabaka olduğunu vurgulayan İbrahim Üzülmez, özellikle de pandeminin ardından takım olarak iyi çalıştıklarını düşündüğünü vurguladı.
Keçiörengücü mücadelesinin ise hayal kırıklığı ile sonuçlandığını ekleyen teknik isim, Bursaspor’un ise şampiyonluğa oynayan ve hedefi bulunan bir takım olduğuna dikkat çekti. Üzülmez, yeşil beyazlı formayı ve armayı taşıyan her futbolcunun da daha fazla gayret göstermesi gerektiğine inandığının altını çizdi.
Beklenti içerisinde olunan oyuncuların bulunduğuna dikkat çeken teknik adam, maçın geneline ilişkin de değerlendirmede bulundu. Ve saha içerisinde beklenti içerisinde olunan oyuncuların kendi performanslarının çok uzağında olduğunu gördüklerini de ekledi.
Güncel Yazılar
- Galatasaray Fernando Muslera’nın Alternatifini Arıyor
- Volkan Demirel Önümüzdeki Sezon Hatayspor’u Çalıştıracak
- Beşiktaş Bursaspor’u Mağlup Etmesini Bildi
- Galatasaray Kiralık Oyuncularını Satarak Gelir Elde Etmeyi Hedefliyor
- Fernando Muslera Toparlanmaya Çalışıyor
- Sakaryaspor Erzurumspor Deplasmanından Üç Puanla Dönüyor
- Galatasaray’da Beklenmedik Gomis Krizi
- Çaykur Rizespor 5 – 3 Gençlerbirliği
- Galatasaray Savunmadaki Başarısıyla Dikkat Çekiyor
- Cenk Tosun Beklentilerin Üzerinde Bir Performans Ortaya Koyuyor
- Beşiktaş’ın Kaptanı Cenk Tosun
- Kayserispor 3 – 1 Ümraniyespor
- Galatasaray’a Başarıyı Getiren Etkenler
- Sakaryaspor Manisa FK’yı Rahat Geçti
- Andrea Pirlo İle Fatih Karagümrük Yenilmiyor
- Manisa Fk 2 – 1 Gençlerbirliği
- Altınordu 5 – 2 Denizlispor
- Arda Güler Son Yılların En Çok Gelişim Gösteren Futbolcusu Oldu
- Macaristan Bulgaristan Engelini Rahat Bir Şekilde Aştı
- Slovakya 0 – 0 Lüksemburg