TFF 1. Lig’de mücadele eden Bursaspor ekibinin başarılı kaptanı Selçuk Şahin, önemli açıklamalara imza attı. Saha dışını unutarak bir an önce maçlara hazırlanmaları gerektiğini söyledi.
Bursaspor Futbol A Takım ekibinin başarılı kaptanı Selçuk Şahin, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ndeki antrenman sürecinde kulübünün televizyon kanalına konuştu. Yeşil beyazlı takımın moralinin iyi olduğunu belirten futbolcu, daha iyi olduklarının altını çizdi.
Koronavirüs sürecine ilişkin, dünyanın alışkın olmadığı bir durum yorumunu yapan Selçuk Şahin, salgının futbolu da etkilediğini söyledi. Liglere uzun bir aranın ardından ise tekrar oynanması gerektiğinin söylenmesi ile tekrar antrenmanlara başladıklarını ekledi.
Sürecin ilerlemesine yönelik bir bilgisi olmadığını söyleyen yeşil beyazlı oyuncu, gidişatın ise olumlu olduğunun altını çizdi. Bu süreçte evde kalmaları istendiği için de tüm takımın evde kaldığını söyledi. Ve Bursaspor ekibinde herkesin kurallara uyarak geldiğine de dikkat çekti.
Bu Sürece Alıştık
Evdeki antrenmanların ise sahadaki gibi olmasının çok zor olduğuna vurgu yapan kaptan, idmanlara başladıklarını ve bu sürenin de kendileri için yeterli olacağını ekledi.
Sosyal mesafe kurallarına uyum sağlayarak antrenmanın zor olacağına yönelik düşüncelere sahip olduklarını ve artık da buna alıştıklarını söyleyen sporcu, takımın saha dışını unutması ve maçlara hazırlanması gerektiğini söyledi.
Genel olarak ise tesislerde olduklarını belirten sporcu, Bursa şehrini hak ettiği Süper Lig’e çıkarmak istediklerini vurguladı.
Güncel Yazılar
- Volkan Demirel Önümüzdeki Sezon Hatayspor’u Çalıştıracak
- Beşiktaş Bursaspor’u Mağlup Etmesini Bildi
- Galatasaray Kiralık Oyuncularını Satarak Gelir Elde Etmeyi Hedefliyor
- Fernando Muslera Toparlanmaya Çalışıyor
- Sakaryaspor Erzurumspor Deplasmanından Üç Puanla Dönüyor
- Galatasaray’da Beklenmedik Gomis Krizi
- Çaykur Rizespor 5 – 3 Gençlerbirliği
- Galatasaray Savunmadaki Başarısıyla Dikkat Çekiyor
- Cenk Tosun Beklentilerin Üzerinde Bir Performans Ortaya Koyuyor
- Beşiktaş’ın Kaptanı Cenk Tosun
- Kayserispor 3 – 1 Ümraniyespor
- Galatasaray’a Başarıyı Getiren Etkenler
- Sakaryaspor Manisa FK’yı Rahat Geçti
- Andrea Pirlo İle Fatih Karagümrük Yenilmiyor
- Manisa Fk 2 – 1 Gençlerbirliği
- Altınordu 5 – 2 Denizlispor
- Arda Güler Son Yılların En Çok Gelişim Gösteren Futbolcusu Oldu
- Macaristan Bulgaristan Engelini Rahat Bir Şekilde Aştı
- Slovakya 0 – 0 Lüksemburg
- Kosova – İsrail Maç Sonucu