TFF 1. Lig’de mücadele eden Bursaspor Kulübü altyapısı, özellikle son senelerde yetiştirmiş olduğu sporcularla büyük bir başarı kaydetmeyi başardı. Hem A Takım hem de Milli Takım seviyesine ulaştırdığı oyuncularla ön plana çıkan yeşil beyazlı takım, Türk futbolunun daha iyi yerlere gelmesini de amaçlıyor.
TFF 1. Lig’de mücadele eden ve şampiyonluğun en önemli adaylarından biri konumuna gelen Bursaspor Kulübü, altyapısı ile dikkatleri çekmeyi başardı. Türk futbol tarihinde ‘Dört Büyükler’ olarak da tabir edilmekte olan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor dışında şampiyonluk sevinci yaşayan tek takım olarak da tarihe geçti.
Özellikle de son senelerde altyapısında yetiştirmiş olduğu futbolcularla ön plana çıkan yeşil beyazlı kulüp, hem A Takım seviyesine hem de Milli Takım seviyesine oyuncular getirdi.
150 Genç Sporcu Kazandırıldı
Bursaspor Kulübü’nden alınan verilere göre son 10 senede Milli Takım düzeyine 150’ye yakın genç sporcu kazandırıldığı öğrenildi. En az TFF 1. Lig düzeyinde olarak da 70’den fazla futbolcunun profesyonel sözleşmelere imza atmış olduğu belirtildi.
2018-2019 sezonunun kötü geçmesinin ardından TFF 1. Lig’e düşen ve zor bir süreçten geçen Bursaspor Kulübü’nün bu dönemde can suyu ise genç futbolcular oldu.
Transfer yasağı nedeniyle ligin ilk haftasında kadrosunu genişletemeyen yeşil beyazlı kulüp, altyapıdan da çok sayıda oyuncuya şans tanıdı.
Güncel Yazılar
- Bursaspor – Mardin 1969 Spor | TFF 2. Lig Kırmızı Grup 31. Hafta
- Fethiyespor – Bursaspor | TFF 2. Lig Kırmızı Grup 30. Hafta
- Bursaspor’dan Güç Gösterisi
- Bursaspor Menemen’de Liderliği Aldı
- Bursaspor’da Hedef Yeniden Liderlik
- Bursaspor Adım Adım Üst Lige
- Bursaspor Isparta’da 2 Puan Bıraktı
- Bursaspor Gözünü Isparta’ya Dikti
- Bursaspor Mersin Mesaisinde
- Bursaspor Fırtınaya Kapıldı
- Süper Kupa’da Galip Fenerbahçe
- Trendyol Türkiye Süper Ligi 18. Hafta Maçları
- Şampiyonlar Ligi 7.Hafta Maçları
- Bursaspor Basket Karşıyaka’yı Konuk Ediyor
- Bursaspor Maçları Bursa Trabzon Deplasmanında
- Giresunspor 0 – 1 Boluspor
- İtalya Euro 2024’e Katılamama Tehlikesi ile Karşı Karşıya!
- Galatasaray Mauro Icardi’nin Sakatlığı ile Sarsıldı
- UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Üçüncü Hafta Heyecanı Başlıyor
- Milan İsmail Yüksek ve Ferdi Kadıoğlu’nun Peşine Düştü
